Opdruk Fundamentals Explained

Wiki Article

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik super goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw symbol voor mij ontworpen puur uit passie.

Ik had maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Tremendous snelle service en word naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij fulfilled de shirts die ik besteld heb!

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Alweer erg tevreden above mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn emblem op de verschillende sort blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Alweer erg tevreden in excess of mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn emblem op de verschillende sort blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig achieved het maken van een cosplay uit een bepaalde recreation en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

I am seriously happy about my purchase! The printing was rapidly and of pretty top quality, additionally the conversation While using the owner was extremely nice. I surely endorse this store!

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen contact geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt major en ook het contact met de eigenaresse verliep super en zeer snel.

Damaris denkt echt met je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden over het resultaat.

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste logo te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was website erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Report this wiki page